Aer conditionat MIDEA Blanc Series R32 9000 btu - MA-09NXD0/MA-09N8D0, Freon Ecologic R32, Modul WiFi Integrat, Clasa A++
  • Aer conditionat MIDEA Blanc Series R32 9000 btu - MA-09NXD0/MA-09N8D0, Freon Ecologic R32, Modul WiFi Integrat, Clasa A++

Aer conditionat MIDEA Blanc Series R32 12000 btu - MA-12NXD0/MA-12N8D0, Freon Ecologic R32, Modul WiFi Integrat, Clasa A++

1.740,00 RON
cu TVA
Smiley face 
Doriti sa va montam echipamentul?
Doriti garantie extinsa?
Cantitate
Stoc epuizat

Detalii Montaj:

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare). Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii. Kitul standard include: traseu frigorific in limita a 3m, cablu electric intre unități, furtun condens, izolatie traseu frigorific, o pereche de suporti standard zincati, o strapungere prin zid


  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Grupul Midea este unul dintre cei mai importanti producatori de aparate de aer conditionat, cu o baza de productie distribuita in intreaga lume. Grupul vinde produsele Midea aer conditionat in peste 150 de tari si regiuni. Midea se angajeaza sa dezvolte tehnologii avansate de racire pentru a aduce consumatorilor o experienta de prima clasa.

Cu un design atractiv brandul Midea, aduce seria Blanc la un nivel superior, datorită și display-ului ascuns în mod ingenios sub panoul frontal, care se aprinde doar când utilizatorul îl pornește. Aceste aparate de aer condiționat sunt echipate cu o tehnologie de pornire exclusivă și de o putere mare care să genereze un flux puternic de aer rece într-un timp foarte scurt astfel încât să garanteze în mai puțin de 30 de secunde confortul dorit.

Super COOL

3.jpg

Functia SUPER COOL este un adevarat “semn distinctiv” al aparatelor de aer conditionat BLANC: se activeaza prin simpla apasare a unui buton, aceasta functie speciala accelereaza la maxim viteza de rotatie a ventilatorului intern, crescand astfel fluxul de aer rece si permitand aparatului sa scada cu rapiditate temperatura pana la 17C.

Aparatele de aer conditionat din gama Midea BLANC utilizeaza o tehnologie de pornire exclusiva si de o putere mare, in masura sa genereze un flux puternic de aer rece intr-un timp foarte scurt (pana la 30 secunde) pentru a garanta un confort imediat.

Shhhh…Zgomot redus

4.jpg

Prin simpla apasare a unui buton, Blanc poate activa functia “NU DERANJATI”, anuland astfel toate semnalele acustice, stingand display-ul si optimizand silentiozitatea ventilatorului intern.

Filtru unic, protectie dubla

Sistem dublu de purificare
Protectie 1

Filtrul ANTI PRAF capteaza si inlatura particulele de praf si praful transportat de aer.

Protectie 2

Filtrul CATALIZATOR elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOC), pe langa faptul ca filtreaza gazele nocive si mirosurile neplacute

Fisa tehnica

Tip Unitate
de perete
Functii
racire, incalzire, dezumificare, Autodiagnoza, autocuratare
Capacitate racire
12000 BTU
Capacitate incalzire
12000 BTU
SEER
6,2
SCOP
4,0
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Culoare
alb
Nivel de zgomot unitate interna
38 dB
Nivel de zgomot unitate externa
56 dB
Dimensini unitate interna
805 x 205 x 285 mm
Dimensiuni unitate externa
700 x 270 x 550 mm
Greutate unitate interna
8 Kg
Greutate unitate externa
23 Kg
Tip produs
rezidential