Aer conditionat YORK Pyrenees YHKF09XEEBMH // YHKF09XEEBMH-RX 9.000 BTU Clasa A++/A+ Inverter, R32 – Model 2018
  • Aer conditionat YORK Pyrenees YHKF09XEEBMH // YHKF09XEEBMH-RX 9.000 BTU Clasa A++/A+ Inverter, R32 – Model 2018

Aer conditionat YORK Pyrenees YHKF12YEEBMHO-X //YHKF12XEEBMH-RX 12000 BTU Clasa A++/A+ Inverter, R32 – Model 2018

1.750,00 RON
cu TVA
Smiley face 
Doriti sa va montam echipamentul?
Doriti garantie extinsa?
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Detalii Montaj:

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare). Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii. Kitul standard include: traseu frigorific in limita a 3m, cablu electric intre unități, furtun condens, izolatie traseu frigorific, o pereche de suporti standard zincati, o strapungere prin zid

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Cu o experienta de peste 130 de ani in domeniul produselor si serviciilor de incalzire, ventilație, aer conditionat si refrigerare (HVAC & R), seria de aparate de aer condiționat YORK oferă confortul maxim pentru casa si biroul dvs., creand un mediu ambiental placut, indiferent de temperatura de afara. YORK® a fost înfiintata in 1874 in York, Pennsylvania. Brand-ul se bazeaza pe anii de experienta si pe cercetarilor de varf efectuate in domeniul climatizarii, oferind clientilor sai cele mai bune soluții de control a temperaturi. Gama de aparate de aer conditionat York include capacitati diverse pentru a crea o oferta flexibila de produse. Fiecare model este proiectat sa ofere confort si eficienta intr-o unitate cu operare faila iar designul plat se potriveste cu o varietate de spatii, acasa sau la birou.

Aceste modele se încadrează perfect oricărei încăperi datorită designului plat dar și din punct de vedere al zgomotului, fiind silențioase. În plus, aceste modele beneficiază cele mai înalte standarde de eficiență energetică și consumă mult mai puțin, fără a afecta performanța și confortul.

1 Produse

Fisa tehnica

Tip Unitate
de perete
Functii
racire, incalzire, dezumificare, autocuratare
Capacitate racire
12000 BTU
Capacitate incalzire
12000 BTU
SEER
7.5
SCOP
4.2
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Culoare
alb
Nivel de zgomot unitate interna
38 dB
Nivel de zgomot unitate externa
55 dB
Dimensini unitate interna
297 x 802 x 189 mm
Dimensiuni unitate externa
555 x 770 x 300 mm
Greutate unitate interna
8.2 kg
Greutate unitate externa
26.5 Kg
Tip produs
rezidential