Aparat aer conditionat Fujitsu ASYA09KLWA – Inverter 9000 btu, freon R32
  • Aparat aer conditionat Fujitsu ASYA09KLWA – Inverter 9000 btu, freon R32

Aparat aer conditionat Fujitsu ASYA09KLWA – Inverter 9000 btu, freon R32

1.949,00 RON
cu TVA
Smiley face 
Doriti sa va montam echipamentul?
Doriti garantie extinsa?
Cantitate
Ultimele produse in stoc

Detalii Montaj:

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare). Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii. Kitul standard include: traseu frigorific in limita a 3m, cablu electric intre unități, furtun condens, izolatie traseu frigorific, o pereche de suporti standard zincati, o strapungere prin zid

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Echipamentele de climatizare Fujitsu sunt construite pe baza unor tehnologii avansate. Experienta si tehnologiile folosite in realizarea produselor confirma calitatea deosebita a acestora si confera un design rafinat si elegant oricarui tip de interior. Fujitsu promoveaza calitatea si fiabilitatea echipamentelor de climatizare. Fie ca trebuie climatizat un spatiu comercial de mari dimensiuni, la birou sau acasa, in echipamentele marca Fujitsu se gaseste solutia ideala, confortabila, ecologica si economica. Tehnologia moderna Inverter si designul elegant recomanda folosirea echipamentelor Fujitsu.111.png

2 Produse

Fisa tehnica

Tip Unitate
de perete
Functii
Racire, incalzire, dezumidificare, ventilatie
Capacitate racire
10600 BTU/h
Capacitate incalzire
1500 BTU/h
SEER
3.72
SCOP
3.96
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Nivel de zgomot unitate interna
40 dB
Nivel de zgomot unitate externa
55.5 dB
Dimensini unitate interna
805 x 194 x 285 mm
Dimensiuni unitate externa
700 x 275 x 550 mm
Greutate unitate interna
7.6 kg
Greutate unitate externa
22.7 kg
Tip produs
rezidential