• La reducere!
Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 White GWH09AAB-K6DNA2A Inverter 9000 BTU R32
  • Aparat de aer conditionat Gree Bora A2 White GWH09AAB-K6DNA2A Inverter 9000 BTU R32

Aparat de aer conditionat Gree Fairy GWH09ACC-K6DNA1A Inverter 9000 BTU R32

1.890,00 RON
cu TVA
Smiley face 
Doriti sa va montam echipamentul?
Doriti garantie extinsa?
Cantitate

Detalii Montaj:

Instalarea se va face respectand legislatia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stalpi de beton si nu se executa lucrari care pun in pericol rezistenta cladirii si siguranta membrilor echipei de instalare). Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii. Kitul standard include: traseu frigorific in limita a 3m, cablu electric intre unități, furtun condens, izolatie traseu frigorific, o pereche de suporti standard zincati, o strapungere prin zid

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Aparatele de aer condiționat GWH09ACC-K6DNA1A sunt noua serie de aparate de aer conditionat de la Gree. Acestea au un design nou, foarte estetic, si sunt usor de intretinut. Dispun de filtru Photocatalytic, senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii, functie de autocuratare, debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor. Noul freon R32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68%, lucru ce duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent. Controlezi temparatura casei se poate face direct de pe telefonul dvs mobil, printr-un simplu click. Puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti.

Dotari:

dezghetare-inteligenta.pngDezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie

dezghetare-inteligenta.pngDatorita functiei de autodiagnoza, aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.

dezghetare-inteligenta.pngIn cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

dezghetare-inteligenta.pngPosibilitatea programarii functionarii, pentru setarea temperaturii ideale din timp.

dezghetare-inteligenta.pngPentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

dezghetare-inteligenta.pngPentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot..

10 Produse

Fisa tehnica

Tip Unitate
de perete
Functii
Incalzire, Racire, Ventilatie, Autodiagnoza, Dezumidificare,
Capacitate racire
8500 (1700 - 11500) BTU
Capacitate incalzire
8500 (1700 - 11500) BTU
SEER
6.8
SCOP
4.1
Clasa energetica racire
A++
Clasa energetica incalzire
A+
Culoare
alb
Nivel de zgomot unitate interna
26 / 28 / 30 / 32 / 35 / 37 / 40 dBdB
Nivel de zgomot unitate externa
50 dB
Dimensini unitate interna
889 x 212 x 294 mm
Dimensiuni unitate externa
782 x 320 x 540 mm
Greutate unitate interna
11 Kg
Greutate unitate externa
28 Kg
Tip produs
rezidential